Om Oss

Jag heter Zeljko Babic. från början kommer jag frå f.d. Yugoslavien. Anledningen att starta GPB (Guidepool Bosnien Ek.för)från början var att visa till mina flugfiske vänner vad mitt hemland hade att erbjuda till alla flugfiske älskare.

Nu 5 år efter är jag och alla andra som jobbar med mig har bestämt oss att breddar ut innehåll på hemsidan. Vi har märkt att det finns stort intresse om flugbindningen, och därför vi oss för att försöka möta sådana krav som ställs på oss. I vårt arbete försöker vi vara oberoende mot alla som har sin egen åsikt om hur flugbindningen ska bedrivas, men också samma inställningen mot alla producenter av flugbindning material och utrustning. Vi hoppas också att ni, våra läsare kan hjälpa oss att vara ännu bättre med Era åsikter om vårt arbete. På denna sida ska vi sträva att:

*Visa till Er så många som möjligt flug mönster i video elle "ste bystep" formen.

*Skriva om nya och spännade flugfiske destinationer i hela värden.

*Uppdatera sidan så ofta för att ni ska kunna ha den nyaste som har med flugbindningen och flugfiske att göra.

*Skriva och Entomologi.

*Testa nya produkter och utrustning inom flugfiske och flugbindningen (Era önskemål är så klart välkomna).

*GPB välkomnar alla som är intresserade att bidra med sina artiklar eller nya idéer. Vill också meddela alla organisationer och privata personer att vi gärna lägger ut all information om deras aktiviteter och liknande händelser (så klart om detta har med flugfiske eller flugbindningen att göra). Kontakta oss för mer info.

Vi på GPB är väldigt tacksamma om ni vill hjälpa oss att vara bättre med era förslag och nya idèer. Vi sätter också stor värde p "ris & ros"på vårt arbete. Alla som vill vara med och aktivt arbeta med oss är hjärtligt välkomna i vårt TEAM

Guidepool Bosnien Ek.för

Zeljko Babic